De Plussen en Minnen van een Fairybell Kerstboom

  • Geplaatst op
  • Door Sonja Stijger
  • 0
De Plussen en Minnen van een Fairybell Kerstboom

Een Fairybell kerstboom kun je zien als een groot netwerk van sfeervolle lampjes, die op zo’n manier aan elkaar gevlochten zijn dat deze in het donker een perfect versierde kerstboom lijkt te zijn.
Maar dan rest de vraag; Is zo’n sprookjesachtige verschijning dan echt zo leuk of zitten er ook nadelen aan?

De Fairybell kerstbomen zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Hieronder zullen we wat inzicht geven in wat (volgens ons) de grote voor- en nadelen zijn van deze kerstversiering.

Eén van de nadelen is waarschijnlijk de prijs van de Fairybell. De aanschaf van een Fairybell is doorgaans een behoorlijke investering. (Gelukkig heb je doorgaans wel vele jaren plezier van deze investering, wat de “pijn” zal verzachten.)

 

Een tweede punt van aandacht is dat er wel een beetje aandacht moet zijn bij harde wind. Wanneer het windkracht 6 of hoger is, wordt aangeraden om de Fairybell te laten zakken. De wind zou de Fairybell anders kunnen beschadigen. (Gelukkig waait het in Nederland niet zo vaak zó hard en is het vrij eenvoudig om een Fairybell even te laten zakken en weer op te zetten).

 

Een derde minpunt zou kunnen zijn dat de Fairybell niet zomaar op elk plekje neergezet kan worden. Het systeem heeft een mast/stok als basis en daar omheen moet de mogelijkheid zijn om de lichtstrengen vast te zetten. Er worden hiervoor haringen meegeleverd. Als het geen optie is om haringen in de grond vast te zetten, moet er een creatieve oplossing worden bedacht.

 

Naast de nadelen zijn er ook heel wat voordelen:

 

Een voordeel van zo’n Fairybell is dat deze heel makkelijk op te zetten is. De tijd die nodig is hangt een beetje af van de grote van de Fairybell, maar ligt tussen de 20 en 60 min. Op de instructie-video is duidelijk te zien welke stappen gevolgd moeten worden, maar ook zonder instructie-video kan het bijna niet mis gaan.

 

Een tweede voordeel is dat Fairybell bomen een laag energieverbruik hebben en daardoor geen enorme stroomrekening met zich meebrengen. Om een beetje indicatie te hebben is er een overzicht gemaakt met het verbruik per item.

Als derde, er wordt gewerkt met een veilige lage spanning, waardoor de Fairybell geen extra risico’s met zich meebrengt.

 

Een vierde voordeel: De Fairybell is een Nederlands product, die aan de Nederlandse wetgeving voldoet. Dus van goede kwaliteit. Niet voor niets wordt er drie jaar garantie gegeven op de Fairybell collectie. Mocht er na die tijd toch iets stuk gaan is het ook mogelijk om vervangende onderdelen te bestellen, zodat niet de hele Fairybell afgeschreven hoeft te worden.

Hiermee is het ook een duurzaam product, omdat men er zeker lang plezier van kan hebben.

 

Tot slot een vijfde voordeel: Ook na het genieten van de sfeervolle lampjes houdt het m.b.t. de Fairybell niet op. Het opruimen gaat al net zo makkelijk/snel als het opzetten. Als het op de juiste manier gebeurt, blijft er een bescheiden pakketje over om op te slaan voor de volgende gelegenheid.

 

Soms b.v. als het opruimen te gehaast gebeurt, raken de strengen in elkaar geklit. In dat geval GEEN PANIEK. Ook het ontwarren van het systeem is met de juiste tips een fluitje van een cent. Op onze pagina “Tips en adviezen voor de beste Fairybell kerstboom” helpen we stapsgewijs.

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »