• Decoratieve tuinbol zittend Varken (2)
  • Decoratieve tuinbol zittend Varken (2)
  • Decoratieve tuinbol zittend Varken (2)
  • Decoratieve tuinbol zittend Varken (2)
  • Decoratieve tuinbol zittend Varken (2)

Decoratieve tuinbol zittend Varken (2)

Een decoratieve tuinbol van keramiek. Met behulp van een metalen staaf kan dit tuinbeeldje gemakkelijk in een plantenbak of border worden gezet. Ook zonder staaf is het een leuke blikvanger waar overal makkelijk een plekje voor gevonden kan worden.
Levertijd:
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (2)
Reviews:
€33,50
Incl. btw

De decoratieve tuinbol "Varken" is een kostelijk keramisch beeldje. Het varken is met zijn krulstaart en kenmerkende varkensneus een erg grappig dier. In de oude culturen stonden ze symbool voor vruchtbaarheid en welvaart. Tegenwoordig wordt het varken veel gebruikt als symbool voor spaargeld. Kortom, het varken is niet weg te denken.

 

Alle tuinbollen komen uit een collectie van "Fair Trade producten" die met veel zorg en aandacht stuk voor stuk met de hand worden gemaakt en gedecoreerd in Litouwen. Elk item is dus een uniek kunstwerk.

 

De tuinbollen kunnen met behulp van een metalen staaf in een plantenbak of border worden geplaatst. Hierdoor kan een "kleurloze" of saaie hoek in de tuin worden opgevrolijkt met een leuke tuinsteker.  Zonder staaf zijn het ook leuke tuinbeeldjes waar overal makkelijk een plekje voor gevonden kan worden.

De hoogte is + 19 cm.

De basis diameter van de bolvorm is + 15 cm.

 

 

 

Heel mooi gemaakt. Om vrolijk van te worden!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »