Forno / Burni houthaarden

In deze categorie gratis bezorging binnen Nederland vanaf € 400,-

Onze hout gestookte tuinhaarden van het merk "Forno"(voorheen bekent als "Burni") zijn kwalitatief hoogwaardige  "vuurproducten" voor op het terras of bij de veranda. De houthaarden zijn wat betreft vormgeving eigenzinnig, tijdloos en sommige uniek te noemen. De complete collectie is gemaakt van dikwandig 3mm Corten staal. Op deze oersterke producten krijg je dan ook 5 jaar garantie.

 

Veel van de haarden hebben een voorziening voor het plaatsen van een BBQ-rooster. Zo kan een sfeervol gezellig haardvuur moeiteloos overgaan in een culinaire of snelle BBQ. 
Voor meer informatie en de diverse modellen van de “Forno” buitenhaard klik hier of op de categorie link bij de foto.

 

De categorie "accessoires" bevat alle producten die een leuke/handige aanvulling kunnen zijn voor de tuinhaard. Denk hierbij aan de rookafvoer mogelijkheden en b.v. het BBQ-rooster.

De categorie "houtopslag producten" is voor producten waar hout in opgeslagen kan worden in stijl. Ook hierbij is er nagedacht over vormgeving en praktisch gebruik.

 
Mocht je naar onderdelen/accessoires op zoek zijn van de Forno collectie die niet op de site staan, kan je dit per mail aangeven. Wellicht kunnen we dan toch van dienst zijn.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »