Buitenhaarden en tuinkachels

In deze categorie gratis bezorging binnen Nederland vanaf € 400,-

Wat is er gezelliger dan op een heerlijke avond even buiten zitten? Al dan niet onder het genot van een lekker drankje? 
Denk eens aan het zelfde plaatje, maar dan met een gezellig haardvuurtje erbij.
Het antwoord is meteen duidelijk. Tuinhaarden zijn echte sfeer verhogers. Daarnaast geven ze ook een heerlijke warmte waardoor het erg lekker blijft buiten, terwijl het eigenlijk al een beetje kouder wordt/geworden is.


Als je aan een haard voor buiten denkt, heb je de keuze uit twee soorten. De gashaard of een houthaard.
-Het voordeel van een gashaard is dat deze gemakkelijk en snel aan te zetten is. Je hebt dus snel een heerlijk warm en sfeervol vuurtje. Zodra de gaskraan dicht gedraaid is gaat de haard direct uit.
-Een hout gestookte haard brengt je dicht bij het oer-gevoel van vuurtje stoken. Het bezig zijn met vuur stoken op deze manier, werkt vaak erg ontspannend. Daarnaast is het bij veel houthaarden ook mogelijk om deze als BBQ te gebruiken. Op die manier kun je nog langer plezier hebben van de tuinhaard.


Wij hebben diverse modellen met elk hun eigen voordelen in ons assortiment. 
De "Burni tuinhaarden" is het merk voor een goede houtgestookte tuinhaard die ook nog eens op verschillende manieren te gebruiken is. Denk hierbij aan BBQ of pizza uit eigen oven.

De "Cosi fires" zijn de nieuwste trend makers op het gebied van super snelle gashaarden. Ook daarbij is aan van alles gedacht. Zo kan de gasfles super praktisch in de haard worden opgeborgen. Veilig en natuurlijk veel mooier om te zien.

De modellen van onze Sebios tuinhaarden collectie staan voor elegantie, luxe en genot. De haarden worden in Nederland gemaakt. Ook in deze collectie zijn er mogelijkheden om de haard multifunctioneel in te zetten.

Bij ons aan te schaffen met leuke voordeel acties!!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »