Vogelvoederhuisjes en vogelvoedersystemen voor gezellig vogel verkeer

In deze categorie gratis bezorging binnen Nederland vanaf € 40,- Wij laten u graag kennis maken met ons verrassende assortiment voederhuisjes. Het zijn stuk voor stuk voederhuisjes waar over nagedacht is. Dit zie je terug in de functionaliteit, de uitstraling en in de kwaliteit.

De voederhuisjes van Wildlife Garden worden ambachtelijk vervaardigd naar uniek Zweeds design.

De verschillende modellen zijn alle erg aantrekkelijk en door de ruim bemeten voedselcontainers staan zij borg voor veel vogelplezier in de tuin. Het hele jaar door!

Op dit moment hebben verschillende modellen in ons assortiment; de Foderlada, het Townhouse en de Kombimatare. Hiernaast hebben we ook een multifunctionele versie in de vorm van de Multiholk.

De andere vogelvoederhuizen zijn van de Landhaus bird serie. Modellen met sprekende kleuren en een gezellige uitstraling. Deze voederhuisjes zijn UV bestendig en kunnen het hele jaar buiten blijven hangen/staan. Ze zijn gemaakt van duurzaam recyclebaar kunststof, zonder BPA. Een groot voordeel bij deze modellen is dat elk model op diverse manieren bevestigd kan worden. Zelfs op een balkonreling of een hek.

Lees meer

AANBIEDING


€49,95 €47,95
 

AANBIEDING


€49,95 €47,95
 

AANBIEDING


€49,95 €47,95
 

AANBIEDING


€49,95 €47,95
 

AANBIEDING


€49,95 €47,95
 

AANBIEDING


€49,95 €47,95
 

AANBIEDING


€49,95 €47,95
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »