De leukste vogelhuisjes/nestkastjes & echte vogelvilla’s!!

Mooie vogelhuisjes waar elke vogel zou willen wonen. Bij de ontwikkeling van deze vogelhuisjes is samen gewerkt met ornithologen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om kleinere vogels een prettig plekje voor hun nestje te bieden in elke tuin of op het balkon. Elk model heeft een goed doordacht ontwerp. Bij de individuele modellen is te zien welke voordelen elk nestkastje heeft.

 

De Multiholk van Wildlife Garden worden ambachtelijk vervaardigd naar uniek Zweeds design. Deze huisjes zijn al eens onderscheiden als meest innovatief, decoratief en functionele tuinproduct. Dit komt o.a. door de unieke combinatie van nestkastje en voederhuisje in één.


De andere vogelhuisjes zijn van de Landhaus bird serie. Modellen met sprekende kleuren en een gezellige uitstraling. Deze voederhuisjes zijn UV bestendig en kunnen het hele jaar buiten blijven hangen/staan. Ze zijn gemaakt van duurzaam recyclebaar kunststof, zonder BPA. Een groot voordeel bij deze modellen is dat elk model op diverse manieren bevestigd kan worden. Zelfs op een balkonreling of een hek.

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »