• Topbuxus XenTari, de oplossing bij buxusmot
  • Topbuxus XenTari, de oplossing bij buxusmot
  • Topbuxus XenTari, de oplossing bij buxusmot
  • Topbuxus XenTari, de oplossing bij buxusmot

Topbuxus XenTari, de oplossing bij buxusmot

De Topbuxus XenTari is een makkelijk en snel werkend biologisch bestrijdingsmiddel tegen buxusmot. 100% veilig voor mensen en andere dieren ( b.v. zoals bijen of andere nuttige insecten). Ook preventief te gebruiken.
Levertijd:
levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (13)
Reviews:
€14,95
Incl. btw

De Topbuxus Xen Tari is een efficiënt en effectief bestrijdingsmiddel van de buxusmot. Ook wel buxusrups genoemd. Het middel is een biologische insecticide op basis van de Bacillus Thuringiensis satam Aizawai.

 

Wanneer de rupsen eten van de blaadjes die met Xen Tari zijn behandeld, stoppen zij binnen 1 a 2 uur met eten. Hiermee wordt dus de schade aan de buxus gestopt en krijgt deze weer de kans om zichzelf te herstellen. Ook wanneer de buxus helemaal dor en kaal lijkt, kan de plant volledig herstellen.

 

Xen Tari is een biologisch middel, milieu vriendelijk en ook niet schadelijk voor mensen en de meeste dieren. De natuurlijke vijanden van de rups zoals sluipwespen, vliegen, bijen en mijten hebben geen last van dit bestrijdingsmiddel.

 

Voor een sneller herstel van de buxus kan gebruik worden gemaakt van Topbuxus Grow. 

Xen Tari kan eventueel in combinatie met Topbuxus Health-mix gemengd worden. Zo kan de buxus ook meteen beschermd worden tegen buxusschimmel.

 

Handelswijze:

Meng het micro-granulaat met de nodige hoeveelheid water:

1 zakje van 1 gram XenTari oplossen in 1 Liter water is voldoende voor 10m² Buxus. Vervolgens kan het mengsel met een plantenspuit met hoge druk over alle blaadjes van de planten gesproeid worden.

Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd na 1 a 2 weken later een tweede behandeling te doen. Hiermee kan de rupsenplaag definitief gestopt worden.

Het middel kan het best worden toegepast bij een temperatuur vanaf 15° C

 

Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en ga voorzichtig om met bestrijdingsmiddelen.

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »