• Spruzit-R consentraat van Ecostyle, bestrijd diverse insecten op planten zowel binnen als buiten
  • Spruzit-R consentraat van Ecostyle, bestrijd diverse insecten op planten zowel binnen als buiten
  • Spruzit-R consentraat van Ecostyle, bestrijd diverse insecten op planten zowel binnen als buiten

Spruzit-R consentraat van Ecostyle, bestrijd diverse insecten op planten zowel binnen als buiten

Spruzit-R gaat de strijd aan met o.a. luizen, trips en witte vlieg op en effectieve en natuurlijke manier. Ook preventief te gebruiken.
Levertijd:
1-3
Beschikbaarheid:
Op voorraad (6)
Reviews:
€15,95
Incl. btw

Op zoek naar een natuurlijke manier om planten te beschermen? Denk dan aan Spruzit-R. Spruzit is de effectiefste oplossing om planten te beschermen. Je bent snel van bladluizen, tripsen en witte vliegen af.

 

Bladluizen, tripsen en witte vliegen brengen overlast en bovendien veel schade aan je planten. Ze zuigen aan het plantensap van je planten en brengen vervelende virussen over. Het gevolg: ongezonde tot afstervende bladeren. De meest effectieve manier om deze plagen bestrijden is Spruzit-R. Met dit contactmiddel bescherm je je planten snel en effectief tegen bladluis, trips en witte vlieg. Zorg ervoor dat je de plaag goed raakt, voor het beste effect. Gebruik Spruzit-R ’s avonds, wanneer nuttige insecten zoals bijen naar hun nest zijn gekeerd. Zo doe je ze geen kwaad. Spruzit-R is te gebruiken op je sierplanten binnen én buiten, kamerplanten en kuipplanten.

 

Handelswijze:


Indien je Spruzit-R nog niet eerder gebruikt hebt is het aanbevolen om eerst een proefbespuiting uit te voeren om de verdraagzaamheid van het gewas te testen.

Dit Spruzit-R is het concentraat dat je mengt met water, alvorens je het op de te beschermen planten spuit. De inhoud van het flesje is 100ml, dit is afhankelijk van de plaag voor ongeveer 10 liter spuitvloeistof.

Hanteer de volgende doseringen:

-Bij bladluis meteen behandelen zodra de plaag wordt waargenomen. Doseer 10 milliliter per liter water. Indien nodig herhalen na zeven dagen.
-Bij trips meteen behandelen zodra de plaag wordt waargenomen. Doseer 10 milliliter per liter water. Indien nodig herhalen na zeven dagen.
-Bij witte vliegen meteen behandelen zodra de plaag wordt waargenomen. Doseer 15 milliliter per liter water. Indien nodig herhalen na zeven dagen.


- Spruzit-R is een contactmiddel; zorg dat de te bestrijden insecten goed geraakt worden.
- Besproei alle bladeren - zowel de boven- als onderzijde - en de stengel van de plant goed vochtig, over het volledige oppervlak.

 

 

Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en ga voorzichtig om met bestrijdingsmiddelen.

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »