Retourneren

 

Uitleg met betrekking tot het retourneren van een bestelling:

Niet helemaal tevreden met uw aankoop? De producten die bij ons gekocht zijn kunnen aan ons worden terug gestuurd tegen bepaalde voorwaarden.
U kunt een product retourneren met de volgende redenen:

1) Retourneren op basis van de Wet Koop op Afstand.

2) Verkeerd geleverd, dus een foute levering van SGDeco.

3) Verkeerd besteld.

4) Defect binnen garantie (mits voldaan aan de garantie voorwaarden).

 


U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert.

De kosten voor het retour zenden naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Ook het risico van beschadiging of vermissing tijdens de terugzending van een product is voor de klant. Het kan handig zijn om gebruik te maken van verzekerd transport met gebruik van track en trace nummers.

Wanneer er gekozen is om een bestelling naar een pakketpunt te laten sturen en deze wordt niet op tijd afgehaald, zal de bestelling aan ons retour worden gestuurd. De eventuele retour kosten van een dergelijke terugzending komen voor rekening van de klant en zullen in mindering worden gebracht op het te restitueren bedrag.


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour.

Om gebruik te maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of per mail: [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product/de producten bij ons binnen zijn of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.
Wij crediteren geen facturen van gebruikte of incomplete artikelen.

Het kan voorkomen dat bepaalde producten niet geretourneerd kunnen worden, b.v. omdat het speciaal voor u gemaakt is. In dergelijk geval zal dit vooraf worden aangegeven.


Wij verpakken bestellingen met de grootst mogelijke zorg. Indien er ondanks dat sprake is van schade aan het artikel bij levering, verzoeken wij dit z.s.m. te melden (binnen 48 uur). Ook zullen wij u vragen foto’s te maken van het artikel en de verpakking zoals deze bij u zijn aangekomen.

Indien u gekozen heeft voor de optie “gratis levering via de leverancier”, verzoeken wij u ook zo spoedig mogelijk te controleren of de bestelling compleet en heel geleverd is. Wanneer dit niet het geval blijkt doen wij natuurlijk ons uiterste best om dit voor u op te lossen. Maar hiervoor dienen wij dit ook binnen 48 uur aan de leverancier door te geven.


Ons retouradres:
SGDeco
A.H.Verweijweg 12
2651 LX Berkel en Rodenrijs

 

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen we u een e-mail ter bevestiging.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »