Betaalmethoden

Veilig en makkelijk betalen met iDEAL, vooruitbetalen, achteraf op rekening en betaling d.m.v. pinnen bij ophalen.

SGDeco maakt voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa van Mollie. Met deze internetkassa kun je snel en veilig betalen op internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.

Je herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin je webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden je persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op onze site waar je persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.


Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

Via iDEAL (Internetbankieren). 
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden.
 

Via KBC/CBC-Betaalknop. De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC bank in België. Via de KBC/CBC-Betaalknop kunnen online aankopen vanuit de eigen vertrouwde online bankomgeving betaald worden. Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen.

Via de Belfius Pay Button. Ieder met een Belfius-rekening kan gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. 

   

Via Bancontact (Internetbankieren voor België ). Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden.
 

Via Vooruitbetaling per bank/giro
In de bevestigingse-mail van je bestelling vind je als bijlage de factuur van je bestelde producten, welke je binnen 3 dagen dient te voldoen. Bij de overboeking graag het order nummer vermelden. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt de bestelling verzonden.
 

 

Via achteraf betalen met Billink
Je kunt bij ons voor deze optie kiezen met een bestelling tot een bedrag van max. € 250,- per bestelling. In de winkelwagen zal de optie "achteraf betalen met Billink" verschijnen zodra alle adres gegevens zijn ingevuld en deze optie van toepassing is. 

Om fraude te voorkomen accepteert Billink alleen bestellingen die naar het factuuradres worden verzonden. (De optie "afhalen bij een postpunt" mogen we bij de keuze voor achteraf betalen met Billink dus niet toepassen.)

Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. In sommige situatie's zal Billink daarvoor een extra verificatie vragen. 

Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen, heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode.

In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Er moet bij deze betaalmethode getekend worden voor ontvangst van de bestelling.

Je ontvangt namens ons het product en namens Billink een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen. Bij ons kan op dit moment alleen vanuit Nederland gebruik worden gemaakt van deze betaalmogelijkheid.

Je kunt bij vragen over de betaling altijd contact met Billink opnemen.
 

Via Pinnen/contant bij afhalen
Als je kiest om je bestelling op te halen kan deze in onze winkel worden betaald via pinnen of contant worden afgerekend.


Veilig betalen
De gegevens die je doorgeeft om te betalen zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door SGDeco worden gelezen of door derden worden achterhaald.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »