• Tenderflame MGO Freestanding , leuke grote verrijdbare haard voor binnen en of buiten
 • Tenderflame MGO Freestanding , leuke grote verrijdbare haard voor binnen en of buiten
 • Tenderflame MGO Freestanding , leuke grote verrijdbare haard voor binnen en of buiten
 • Tenderflame MGO Freestanding , leuke grote verrijdbare haard voor binnen en of buiten
 • Tenderflame MGO Freestanding , leuke grote verrijdbare haard voor binnen en of buiten

Tenderflame MGO Freestanding , leuke grote verrijdbare haard voor binnen en of buiten

Een gezellig vuurtje zonder roetvorming of vervelende geur en toch echt! De compacte haarden van Tenderflame zijn milieuvriendelijk en overal veilig te gebruiken. #deschoonstevlamvanNederland.
Levertijd:
levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Reviews:
€699,00
Incl. btw

De Tenderflame MGO Freestanding is een mooie haard die op meerdere manier inzetbaar is. De haard is voorzien van kleine onopvallende wielen waarmee deze makkelijk van de ene naar de andere plek te verrijden is. Denk hierbij aan de mogelijkheid om de sfeervolle haard buiten bij de zithoek te gebruiken. Maar even goed kan deze makkelijk verplaatsbare haard binnen worden neer gezet om daar een gezellig vuurtje te maken zonder dat hier een schoorsteen voor nodig is. In elke setting zal het een gezellig lichtpunt/eyecatcher zijn. 
Naast deze gezellige uitstraling, zal dit model van Tenderflame ook bijdragen als warmtebron in kleine ruimtes.
 
De haarden van Tenderflame staan bekend om de speels dansende vlammen, die een gezellige sfeer oproepen. Daarnaast heeft een Tenderflame het grote voordeel dat deze geen roet afgeeft, geur arm is, veilig is voor mens, dier en natuur. Tenderfuel, de brandstof die bij deze haarden gebruikt wordt, brandt 50 keer schoner dan een stompkaars en is veilig voor mens, dier en natuur. Daarbij is deze brandstof 100% veilig in gebruik.
 
 
Het veilig branden houdt in dat de vloeistof alleen zal ontvlammen wanneer deze in contact is met de speciaal ontwikkelde lont van Tenderflame. Wanneer er wordt gemorst met vullen zal er door de brandstof dan ook geen vlammenzee ontstaan zoals bij andere haarden op bio-ethanol, windlichten, kaarsen en olielampen wel het geval kan zijn.  (meer informatie over deze brandstof is te vinden op de productpagina van TenderFuel). 
 
De lont van de Tenderflame haarden is een gepatenteerde roestvrijstalen ronde lont. Deze speciaal ontwikkelde lont zorgt voor het speels blijven dansen van de vlam, wat een bijzonder effect en aantrekkingskracht heeft. De leverancier biedt een levenslange garantie op de lont, mits de juiste brandstof wordt gebruikt. 
 
Hier onder is een demonstratie filmpje te zien van een Tenderflame MGO freestanding:

 

De MGO Freestanding is een grote haard met een brede lont van 18cm. Dankzij de brede lont ontstaat een super sfeervol haardvuurtje. 

De MGO Freestanding bestaat uit een lichtgewicht schaal met een verwijderbare brander. Bij de brander zitten twee kleine ruitjes die er voor zorgen dat men minder makkelijk in direct contact komt met het vuur. Daarnaast heeft de MGO Freestanding twee grote glasplaten welke een een sfeervolle uitstraling aan de haard geven. Ook bieden deze ruiten bescherming tegen wind aan de kern van de vlam. 

Indien het reservoir volledig is gevuld zal deze ongeveer 3,5 uur branden.

 

Productinfo tafelhaard MGO Freestanding black

 • De basis van deze haard is een mat zwart gecoat onderstel op wieltjes met twee stoere glasplaten welke de haard een luxe en sfeervolle uitstaling geven.
 • Inzet brander kan uit de basis schaal
 • Deze brander heeft de speciale brede Tenderflame lont en twee losse inzet ruitjes
 • 18cm lont van RVS met levenslange garantie (mits gebruikt volgens de voorschriften)
 • Vlam tussentijds te doven met behulp van een meegeleverd doofvork.
 • reservoir met  +1 dl inhoud
 • brand tot + 3,5 uur op vol reservoir.
 • warmte uitstraling + 2200 watt
 • gewicht + 35 kg

 

Afmetingen:

   60 x 40 x 70cm (lxdxh)

 

Vraag naar de extra aantrekkelijke prijs wanneer afhalen bij onze showroom geen probleem is.

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »