• Forno (voorheen bekent als "Burni") houtopslag Bunke - Cortenstaal
  • Forno (voorheen bekent als "Burni") houtopslag Bunke - Cortenstaal
  • Forno (voorheen bekent als "Burni") houtopslag Bunke - Cortenstaal
  • Forno (voorheen bekent als "Burni") houtopslag Bunke - Cortenstaal

Forno (voorheen bekent als "Burni") houtopslag Bunke - Cortenstaal

Een degelijke houtopslag. Door zijn compacte formaat, past deze gemakkelijk in de tuin. Verder is het mogelijk meerdere elementen te stapelen, waardoor een creatieve en ruime houtopslag ontstaat.
Levertijd:
Eigen voorraad binnen 2-5 werkdagen, levering via leverancier doorgaans binnen 1 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (2)
Reviews:
€149,95
Incl. btw

Een degelijke houtopslag. Door zijn compacte formaat past deze gemakkelijk in de tuin. Verder is het mogelijk meerdere elementen te stapelen, waardoor een creatieve en ruime houtopslag ontstaat.
Deze houtopslag is gemaakt van Cortenstaal.
De afmetingen van één element zijn 55x26x55cm (lxbxh).

Wanneer er meerdere elementen gestapeld worden, is dit mogelijk door gebruik te maken van speciale verbindingsstukken ("T" en "Kruis" bevestigingsstukken). 

Om de elementen op een goede manier aan elkaar te koppelen, moet aan de voor en achterkant van het element een "T" en/of "Kruis" worden geplaatst.

B.V. Wanneer er vier elementen als vierkant worden geplaatst is het advies om 6x een set "T" en 1x een set "Kruis" mee te bestellen. (Aan de onderkant zal het "T" stuk als een soort pootje gaan functioneren, daardoor zijn er aan de onderkant in dat geval 3 sets nodig).

 

 

Aandachtspunt:

Cortenstaal kan in het begin via het roestwater afgeven aan de ondergrond. Cortenstalen haarden worden nieuw in blank/licht geroest Cortenstaal uitgeleverd. Het roestproces duurt ongeveer 4 tot 5 maanden.
M.b.t. de kustgebieden: Het gebruik van Cortenstalen producten binnen een straal van 2 kilometer van de kustlijn wordt afgeraden.
 
 
De Gratis Bezorging (in Nederland) wordt voor deze producten verzorgd door onze leverancier.
M.b.t. adressen op de eilanden of in de binnensteden kan voor sommige bestellingen een bezorgtoeslag van toepassing zijn.  Wanneer dit het geval is, zullen wij contact opnemen. De bestelling is dan eventueel kosteloos te annuleren. (Een gedane betaling wordt dan z.s.m. terug gestort).
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »