• Tenderflame tafelhaard Amaryllis glass Black 14 - ronde brander - zwarte mini haard voor binnen of buiten
  • Tenderflame tafelhaard Amaryllis glass Black 14 - ronde brander - zwarte mini haard voor binnen of buiten
  • Tenderflame tafelhaard Amaryllis glass Black 14 - ronde brander - zwarte mini haard voor binnen of buiten

Tenderflame tafelhaard Amaryllis glass Black 14 - ronde brander - zwarte mini haard voor binnen of buiten

Een gezellig vuurtje zonder roetvorming of vervelende geur en toch echt! De (mini) tafelhaarden van Tenderflame zijn milieuvriendelijk en overal veilig te gebruiken. #deschoonstevlamvanNederland.
Levertijd:
z.s.m. indicatie op aanvraag
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€39,00
Incl. btw

Een sfeervolle tafelhaard van Tenderflame zorgt voor speels dansende vlammen die een gezellige sfeer oproepen. De compacte haarden zijn overal te gebruiken; in de horeca maar ook zeker thuis op tafel bij een gezellig etentje, op het dressoir tijdens de donkere winteravonden of gezellig op het terras in de late avond. In elke setting zal het een gezellig lichtpunt/eyecatcher zijn. 

 

Een groot voordeel van de Tenderflame serie is dat deze veilig is in gebruik, niet roet en geur arm is. Dit komt door het gebruik van de milieuvriendelijke brandstof "Tenderfuel". Deze brandstof brandt 50 keer schoner dan een stompkaars en is veilig voor mens, dier en natuur. Daarnaast heeft deze brandstof als positief eigenschap dat deze 100% veilig brandt.

Deze brandveiligheid houdt in dat de vloeistof alleen zal ontvlammen wanneer deze in contact is met de speciaal ontwikkelde lont van Tenderflame. Wanneer de minihaard valt zal er door de brandstof ook geen vlammenzee ontstaan zoals bij andere windlichten, kaarsen en olielampen wel het geval kan zijn.  (meer informatie over deze brandstof is te vinden op de productpagina van TenderFuel). 

 

De lont van de Tenderflame Amaryllis is een gepatenteerde roestvrijstalen ronde lont. Deze speciaal ontwikkelde lont zorgt voor het speels blijven dansen van de vlam, wat een bijzonder effect en aantrekkingskracht heeft. De leverancier biedt een levenslange garantie op de lont, mits de juiste brandstof wordt gebruikt. 

 

Een ander pluspunt van de Tenderflame serie is dat deze tijdens het gebruik gemakkelijk en veilig kan worden bijgevuld. Om het vuurtje te doven kan het bijgeleverde vuurdekseltje makkelijk op de vuurhaard worden geplaatst. Hiermee zal de Tenderflame direct uitgaan.

 

 

 

De Amaryllis 14 is een tafelhaard van glas. Indien het reservoir volledig is gevuld zal deze tot ongeveer 20 uur branden.

 

Productinfo Amaryllis glass 14 (tafelhaard)

  • een tafelhaard van sierlijk gevormd glas
  • zwart gecoate onderkant
  • groot reservoir van ongeveer 5 dl inhoud
  • warmte uitstraling + 150-200 watt
  • lont van RVS met levenslange garantie (mits gebruikt volgens de voorschriften)
  • vlam tussentijds te doven middels uitblazen

 

Afmetingen:

  Ø 15 x 15cm (dxh)

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »