• TenderFuel een veilige en milieuvriendelijke brandstof
  • TenderFuel een veilige en milieuvriendelijke brandstof
  • TenderFuel een veilige en milieuvriendelijke brandstof
  • TenderFuel een veilige en milieuvriendelijke brandstof

TenderFuel een veilige en milieuvriendelijke brandstof

De ideale brandstof die geen roet achterlaat, geur arm is en ook nog eens milieuvriendelijk. Daarnaast 100% brandveilig dankzij de unieke eigenschappen van deze brandstof. Ook als 1 liter fels verkrijgbaar.
Levertijd:
Levering binnen 1-3 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (9)
Reviews:
€29,95
Incl. btw

TenderFuel is een unieke brandstof welke gebruikt kan worden voor de hele collectie van de Tenderflame haarden serie. De samenstelling van deze brandstof zorgt er voor dat er geen vervelende geur en geen roet ontstaat. Dit maakt de brandstof extra prettig bij gebruik binnen (in huis en in de horeca) of in een afsluitbare overkapping. Doordat er geen rookgas vrijkomt is er ook geen rookafvoer nodig.
 
De brandstof is mens en dier vriendelijk en brengt ook geen schade toe aan het milieu. Uit onderzoek is gebleken dat Tenderfuel minimaal 50 keer schoner brand dan een stompkaars. 
 
Door de specifieke werking van het lont en de vloeistof brand de Tenderfuel ook zuiniger dan een vergelijkbare haard met bio-ethanol.
 
Een ander groot voordeel van deze TenderFuel is dat de vloeistof 100% veilig brandt door een hoog vlampunt van 104°Celsius. Hierdoor zal de brandstof alleen ontvlammen wanneer deze in contact is met de speciaal ontwikkelde lont van Tenderflame en de juiste temperatuur bereikt.
 
Door deze karakteristieke eigenschap is het ook geen probleem om het brandstofreservoir bij te vullen terwijl de haard aanstaat. (Doe dit nooit bij een andere brandstof).

 

 

Productinfo TenderFuel 2,5 liter

  • milieuvriendelijke brandstof
  • brand min. 50 keer schoner dan een stompkaars
  • geur arm
  • laat geen roet achter
  • 100% brandveilig
  • zuiniger in gebruik dan vergelijkbare haard met bio-ethanol
  • leverbaar in voordelige flessen van 2,5 liter.

 

Aandachts punt: Bij bestelling van 1 doos Tenderfuel (12 flessen van 1 liter), is één fles gratis (kies bij "maak een keuze" voor 1 doos) deze 1 liter flessen zijn bij de tafelhaarden iets makkelijker in gebruik dan de 2,5 liter flessen. 

 

 

Goede en snelle service, prijstechnisch goed. Bij online bestellen is er een mogelijkheid tot afhalen, kort daarna tel. Contact gehad en diezelfde dag afgehaald. Goede productuitleg en neemt daar de tijd voor. Achteraf heeft ze via de mail nog tips en tricks gestuurd. Helemaal top

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »